Wie zijn wij

scout4talent-logosmall

Het Team van Scout4Talent bestaat uit 4 enthousiaste medewerkers.

Rick Mook       Andreas Schueler      Andre Anthonides    Tamara Settels

rick    1413879851000    andre2     IMG_20141030_102759

Dit kleine groepje mensen zet zich in om opkomend talent zichtbaar te maken voor het publiek en elkaar.

We hebben gemerkt dat er veel talent in Nederland verstopt achter ramen en deuren zit die zitten te wachten op erkenning of op z’n minst een kans op erkenning.

Met die gedachte zijn we begonnen om een platform te creëren waar opkomend en gevorderd talent zich kunnen aanmelden en presenteren aan het grote publiek.

Zo vinden wij het interessant om talenten aan elkaar te laten voorstellen en ze ideeën te laten uitwisselen om zodoende wellicht samen iets te gaan doen.

Via deze manier van presenteren is het voor talent zoekers of organisatoren van evenementen ook eenvoudig om eens te kijken wat of wie er op lokaal niveau aanwezig is. Dit kan uiteen lopen van festivals naar braderieën tot bruiloften naar jam sessies en alles wat ertussen zit.

Vaak staan jong talenten helemaal niet stil bij de effecten als ze “ontdekt” worden dus ook daar willen we ons sterk voor maken. Talenten die zich bij ons aanmelden kunnen een beroep doen op onze juridische adviseurs die kunnen helpen bij het opstellen van contracten zoals dat vaak bij “Managers” gebeurt. Op deze wijze willen we voorkomen dat een talent word “uitgemolken” en er vroegtijdig de brui aan geeft.

Ons moto is “laagdrempelig zijn en blijven”. Dit houd in dat iedereen zich kan aanmelden of het nou om een vergevorderd bandje gaat of een straatmuzikant, een beginnende musical ster of een ervaren rock zangeres. Iedereen die zich met muziek bezig houd kan zich aanmelden.

Genoeg over ons, deze site is voor muzikaal talent.