Hoe werkt het…

scout4talent-logosmall

Hoe werkt het Scout4Talent principe.

Er zijn twee mogelijkheden om je aan te melden bij Scout4Talent tijdens het aanmaken van een account (Profiel).

Wanneer je een account aanmaakt krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een Talent account of een Organisator account.

Zowel een Talent als Organisator dienen beide op de hoogte te zijn en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Wanneer je als Talent bent ingeschreven kun je reageren op een evenement en via de Site in contact komen met een Organisator, waarbij een Organisator een Talent dan kan toevoegen aan zijn evenement (Event).

Het is altijd mogelijk om een Talent of Organisator tot je vrienden toe te voegen, ook op deze manier kun je van gedachten wisselen of concrete afspraken met elkaar maken over bijvoorbeeld ervaringen of optredens.

Een Organisator kan uiteindelijk beslissen of een Talent al dan niet geschikt is voor het evenement dat word georganiseerd. Talenten kunnen elkaar vinden en wellicht samen iets gaan doen of gewoon van gedachte wisselen over Muziek.

Het is overigens gebruikelijk dat de Organisator voor een drankje zorgt, voor of tijdens een optreden, en er voor een hapje word gezorgd wanneer dat nodig is.
Door dit vooraf even goed met elkaar af te spreken voorkom je mogelijke teleurstellingen.
Spreek ook even goed af wat precies de bedoeling is, is er een PA aanwezig enz enz. wanneer je twijfelt over gemaakte afspraken kijk dan even op onze “Need to Knows” pagina.
Daar staat een Voorbeeld Artiesten Overeenkomst die zowel voor Talent als Organosator van waarde kan zijn.